nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Slaapt u of uw kinderen slecht? Bent u nooit uitgerust of zijn uw kinderen hyperactief? Hebt u tal van klachten en u hebt hiervoor al alles geprobeerd zonder resultaat? dan is er hoop, meer zelfs… De mens hoeft niet langer het slachtoffer te zijn van het draadloze communicatie experiment of van het stralingsgeweld. Meer en meer tonen studies en wetenschappelijke onderzoekingen aan dat onze huizen en onze omgeving bedreigd worden met onzichtbare elektromagnetische krachtvelden (elektrosmog), met de daaraan gekoppelde beschavingsziekten tot gevolg.

Onze eigen menselijke software geraakt hierdoor verstoord en elektrospanning cumuleert zich in het lichaam. Celdelingen en DNA processen ontsporen! Vroeger kon de mens zich van elektrospanning (stress) ontladen via het contact met de aarde. Heden zijn de materialen van onze kleding, schoenen en bouwmaterialen zo synthetisch, dat het voor ons lichaam onmogelijk wordt om zich van die stress spanning te ontdoen, en voor sommige de stoppen werkelijk doorslaan.

De innovatie van de iProtect opent een perspectief voor velen. Het biedt een oplossing voor slaapproblemen en tal van stressklachten, waarvan men nu weet dat die zich op het domein van het energetische manifesteren. De iProtect verschaft niet alleen een reducerende nachtrust en een fit ochtend gevoel, maar ook een complementaire ondersteuning om herstelfuncties in het lichaam aan te spreken. Tot menige verbazing verdwijnen pijnen en symptomen als sneeuw voor de zon.

iProtect is een civiele toepassing, met de research uit de ruimtevaarttechnologie en is vervaardigd uit natuurlijke materialen zonder metaaldraden, batterijen of elektrische onderdelen. Hierdoor is iProtect geschikt voor iedereen, ook voor slapers met implantaten of een pacemaker.

iProtect, no one should sleep without

100% sleep, No Stress


Weergave:
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.