nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Hoe is de winkel ontstaan?

We zijn twee mensen die enorm in de werking van stenen geïnteresseerd zijn.
Maar het is ook met de paplepel ingegoten zoals ze zeggen. Van kleins af was er al een grote interesse in alles dat te maken had met stenen, natuur, kruiden, geometrische vormen alsook in engelen, het universum, het ongeziene dat het innerlijke stuurt, synchroniciteit, elementalen, healingen, meditatie, ongeziene werelden, enz.
Door studie is dit nog verder uitgebreid.

Omdat we veel met anderen zijn begaan en we altijd proberen oplossingen te zoeken, zijn we een winkel gestart in 2012. Het jaar van de ascentie bij vele mensen.
Met "Het Alkristal" willen we een uitgebreide keuze aanbieden van stenen maar ook van innerlijke kracht en mensen alsook dieren helpen.
Daardoor is onze kennis uitgebreid naar een winkel toe waarin we heel veel kunnen doen voor anderen. Vanaf het begin dat we een winkel hadden horen we van de mensen dat "De winkel voelt als een echte thuis"

Ook kan je bij ons terecht voor consulten, lezingen, spirituele boeken en kaarten, kaarsen, wierook, esoterische artikelen, beeldjes, anti stralingsartikelen, gezondheidsartikelen, massageoliën, enz

Wie dat we zijn is eigelijk een klein stukje van het universum dat net als jij het mooie in mensen naar boven haalt; In iedereen zit een krachtige energie die heel goed weet wat hij/zij wil en kan. Deze energie halen we bij je naar boven. Zodat je zelfverzekerd en sterk in het leven kan staan maar wel met respect voor de anderen.
Wat mensen in ons zien kan je lezen in het gastenboek dat je vindt bovenaan de website.
We wensen je een hele mooie toekomst!

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.