nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Laat hier je bevindingen achter over ons, de webshop en de winkel!

Laurie - 16/08/2017 om 17:39

Hoi,
Topwinkel
Lieve mensen, weten veel, kunnen goed helpen met de stenen die ik nodig heb.
Ik kom hier heel graag.

Laurie

Samantha Klomp - 18/01/2017 om 11:59

Ik heb in November de Reiki 2 inwijding gekregen van Yannick. Toen ik mijn afspraak maakte werd ik er op gewezen dat ik de energie al zou kunnen voelen en inderdaad, een dag na het telefoontje kreeg ik ineens inspiratie voor iets waar ik al maanden mee worstelde. Er zijn ook veel emoties losgekomen de dagen voor de inwijding. Yannick zijn inwijding was heel sterk 'infused' met zijn warme, rustgevende zon-energie, of zo heb ik het toch ervaren :) Ik ben heel blij met mijn Reiki 2 inwijding bij het Alkristal en raad het absoluut aan!

Joke Schoors - 13/10/2016 om 13:02

Ik was heel aangenaam verrast door Gideon zijn uitleg. Je kon zien dat hij jaren en jaren ervaring heeft met mineralen en zijn kennis hierover enorm heeft uitgebreid. Op een professionele maar fijne, familiale sfeer deed hij ons uit de doeken wat mineralen zoals voor onze klachten kunnen doen.
ik had al eerder over de bandjes gehoord en gezien in Het Alkristal maar was tot nu toe niet helemaal overtuigd. Na de lezing van vorige zondag heb ik mij ook een (dag én nacht) bandje aangeschaft. Het is nog erg kort om hierover al resultaten te bespreken maar ik heb zéker gevoeld dat ze werken (en ik draag het nog maar sinds zondag avond!)
Een enorme aanrader om van de gelegenheid gebruik te maken als hij nog een lezing komt geven!! Ik ben fan

SDS - 09/08/2016 om 18:26

Net een geweldige lion stargate activatie bijgewoond bij het Alkristal. Wat een fantastische ervaring. Heb nog nooit zoveel rust en positiviteit gevoeld. Deze sessie heeft een boost gegeven aan mijn spirituele groei en evolutie. Zoals altijd was Vivianne heel zorgzaam tijdens de sessie. Heel aangenaam om naar te luisteren. Het is moeilijk uit te leggen hoe diep en krachtig mijn ervaring waren in woorden - de beste manier om echt te weten is om zelf in deze krachten te stappen en zelf een sessie te ervaren.

Nelli Melikyan - 28/07/2016 om 22:14

Sinds ik de bachbloessems gebruikt heb als hulpmiddel om eindelijk los te komen en te durven, heeft mijn leven een complete wending aangenomen. Ik ga gelukkiger werken, denk rationeler na, durf meer te spreken etc..

Ik zal jullie voor eeuwig dankbaar zijn. V &Y, jullie zijn boodschappers op deze aarde en daarvoor verdienen jullie veel respcet.

Sirintra - 06/07/2016 om 01:15

Paar dagen geleden een lezing bijgewoond rond krachtige mineralenbandjes van Litox bij het Alkristal. Dit was heel interessant en leerrijk. Je ziet dat Vivianne en Yannick heel goed weten waarmee ze bezig zijn. Ze hebben me heel goed opgevangen en wisten direct welke bandje het meest voor mij geschikt was. Het zijn super toffe en lieve mensen die altijd paraat staan en een luisterend oor bieden. Sinds ik het armband draag, ervaar ik veel meer kracht, positiviteit en energie, aangezien ik vroeger altijd heel moe was. Zeker met de examens is het gemakkelijker om mijn gedachten erbij te houden. Ik voel me veel beter in mijn vel en laat me niet gauw leiden door de negativiteit van andere mensen. Ik ben er heel tevreden over.

Sam - 14/05/2016 om 13:19

De mineralenbandjes zijn echt super! Vanaf dag 1 werken ze heel sterk in op mijn klachten. Ik heb er dan ook 2 (voor 's morgens en 's nachts)gekocht. Een mooie ontdekking dit product!

Evita - 01/05/2016 om 18:48

Op een zeer moeilijke dag hier naartoe gekomen. Met een zwaar gevoel naar binnen gegaan en met een vele lichter gevoel weer buiten gekomen. Hele lieve mensen, heel goed gesprek. Nu ook begonnen met mijn eigen bachbloesem mix! Een rustgevende plek waar ik zeker meer zal komen :)

Sam - 22/03/2016 om 17:08

Ik deed een healing en dit was voor mij een echte verrijking/bevrijding; veel innerlijke rust gekregen. Ook super hoe jullie stenen, bachbloesems,... ondersteunend hierop afstemmen. Dit allemaal met een engelengeduld. Bedankt

Sam-Mechelen-33j

Vero - 21/03/2016 om 06:07

Na een aantal minder goede weken, slecht gevoel, ben ik op aanraden met een mix van Bach bloesem begonnen. Bleek de perfecte mix te zijn want het gaat mij veel beter. dankbaar voor de hulp! Zeker een aanrader! Met heel veel dank. tijd en moeite zijn mij gegeven, om te helpen. Ook voor al de andere hulp die ik al mocht krijgen bij het kiezen van het juist passende kristal voor mij. Bedankt voor al de goede energie die ik mocht ontvangen! Groetjes vero

Tascha - 09/10/2015 om 17:01

Vandaag naar Het Alkristal in Antwerpen geweest....Maanden lang zat ik slecht in mijn vel en had ik het gevoel om vast te zitten...niks leek te helpen, en met 1 gesprek ben ik vandaag zoveel verder geraakt....de oorzaak van het probleem gevonden, veel nuttige tips gekregen , mijn eigen Bach Bloesem mix op maat ...voor het eerst sinds lange tijd heb ik het gevoel dat ik eindelijk vooruit zal geraken!!!!

Lightning Sam - 01/10/2015 om 21:34

Toch wel één van de hoogtepunten van Antwerpen vind ik eigenlijk, zowel de 7 als de 11. Moeten al veel mensen gelukkig zijn buiten gekomen. En zelfs zonder problemen is het raadzaam om af en toe eens stil te staan bij jezelf. Je ontdekt nieuwe dingen en beleeft meer voldoening aan wat je doet... Leuke consulten en is ook een ideale winteractiviteit trouwens. Kan het iedereen zeker aanraden.

paul - 27/07/2015 om 18:44

Lieve mensen we hebben op 26/07/2015 een lezing gehad over de engelen . Het was zeer leerzaam en is zeer aangenaam verlopen .Viviane is een zeer aangename dame om naar te luisteren.Maar ook zeker yannick niet vergeten ook een zeer aangename persoon. Twee toffe warme mensen om samen met te zijn.Als ik daar geweest ben kom ik er altijd buiten met een goed gevoel. Het is zeker een aanrader voor daar naar toe te gaan ."de lezingen zijn zeker voor herhaling vatbaar"warme groeten paul

Anja - 23/04/2015 om 21:08

Het Alkristal is zeker aan te raden voor jong tot niet meer piep....
Er zijn zoveel leuke dingen te vinden voor feel good, voor lichaam, geest, ziel, voor wie zich zo al goed voelt in zijn of haar vel, voor wie aan het transformeren is...
Je vindt er zeker de dingen die je op dat moment nodig hebt...
Ofwel zal je aandacht er worden naartoe getrokken en anders staan de lieve mensen Vivianne en Yannick tot jullie dienst.
Er zijn zoveel verschillende dingen hetzij voor jezelf hetzij als cadeau.
Hun workshops zijn een must. Beiden geven deze met passie aangezien ze hun kennis die ze hebben vergaard met plezier doorgeven om andere mensen deze wijsheid door te geven, hun te helpen met het volgen van hun levenspad, ...
Zij zijn zo positief en voelen zo goed aan.
Als zij aanvoelen dat wat je vraagt niet voor jou geschikt is, zullen zij eventueel iets anders aanraden tenzij ....
In elk geval volg deze raad dan zeker op want mijn ervaring heeft mij geleerd dat dit dan wel degelijk goede raad is dat vanuit hun hart komt...
En wees gerust ze hebben alle 2 een groot hart !

Veerle - 23/04/2015 om 19:01

Sinds ik bij deze 2 lieve mensen Vivianne en Yannick een Angel Touch beertje voor in de wagen ter bescherming kocht, is het steeds in mijn wagen.
Toen ik enkele weken terug het er even uitdeed omdat ik mijn auto ging wassen, nam 1 van mijn kindjes het beertje spontaan beet voor in de wagen.
De aanwezigheid van deze knuffel, die kracht, dat is fantastisch.

Jennifer - 20/04/2015 om 19:23

Ik kocht voor mijn dochtertje een armband en voor mezelf een hangertje van uit de winkel.
Mijn dochtertje voelt zich zo goed met haar aanwinst, dat ze het bijna niet wilt uitdoen.
Ook aan mijn hanger heb ik al heel veel gehad. Het is net alsof het een deel van mezelf is.

Anja - 20/04/2015 om 18:59

Zaterdagnamiddag in Het Alkristal een superleuke workshop over het maken van een beschermzakje meegemaakt.
Ik kijk zeker uit naar de volgende (misschien) volgende week zaterdag over vermoeidheid, (zeker) zaterdag 2 mei die van het maken van een spiritueel boek en zondag 3 mei ivm het Innerchild.
Alle workshops zijn al reuze meegevallen.
Voor de rest ben ik enorm tevreden over de Zechsal magnesuim zowel voor voetbad als een heel bad en ook van de Alka Vitaethee. Zeker ook 2 aanraders !

Anja - 17/04/2015 om 19:45

Een tijdje terug kwam ik terug het Alkristal met superlieve mensen binnen. Er zijn leuke veranderingen gedaan. Er zijn steeds leuke workshops. Je kan er wat vanalles vinden voor geest, ziel, lichaam.... Regelmatig nieuwe dingen ... Aangepast aan de veranderingen van deze tijd...
De consults zijn zeker ook de moeite waard !
Liefdevolle mensen die oprechte liefdevolle goeie raad geven bij de aankoop/aankopen.
Zeker een bezoekje meer dan waard !

An - 17/04/2015 om 19:40

Via een vriendin leerde ik jullie site kennen en vroeg haar enkele vragen. Aan de hand daarvan liet ik haar de dingen, die zij aanvoelde en jullie bevestigden, meebrengen. Ik ben er heel tevreden mee en de prijs is ok.
Ik kom zeker zelf ook eens een bezoekje brengen aan jullie gezellige winkeltje.

Vincenzo - 17/04/2015 om 19:37

Ik heb van jullie enkele leuke kaartjes en op navraag van enkele kwaaltjes de passende halfedelstenen toegewezen gekregen. Bedankt hiervoor want ik heb er al veel aan gehad.

 
Pagina 1 van 4
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.